sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viikonloppua

Pahoittelen jo aluksi tätä huimaa kuvien laatua. En vaan jaksanut panostaa ja meidän olkkarin lampussa palaa lampuista 1/3 ja sekin himmeesti, valaistus on siis täydellinen....

Saanen esitellä, mun uusi rakkaus:


Oon nyt niiiiiin koukussa ananakseen. Ja nimenomaan tuohon malliin, pyh kaikille purkkiananaksille... voiko olla jotakin noin hyvänmakusta?? Nomomomom.

Eilen oli tylsää kun en jaksanu pelaa pleikkariikaan,  niin yritin saaha Hoota lähtee mun kaa Vantaan Ikeaan. Ei millään suostunut (vihaa Ikeaa enemmän kun mitään muuta). Käski mennä jonkun kaverin kanssa ja sanoin et kaikki ketkä tahtoo Ikeaan asuu Hämeenlinnassa :D Hoo sit sano et maksaa dieselit kyllä, kunhan sen ei tartte lähtee sinne... no siinä sitten laitoin Ässälle pikaviestii et mitä se tekee, mennäänkö Tampereen Ikeaan. Ja lähtihän se. Ja Niko kanssa. 

Rahaa Ikeaan meni kahvittelun kanssa alle 35€... mikä on ihan hyvin koska viimeks mulla meni reilu 100€ mut ostin kyllä sillon pöydän ja kaapin sielt.


- 4 x musta murokulho
- shampooteline suihkuun
- 240cm x 260xm lakana
- vihreä valokuvakehys
- koneelle sylitaso

Safkasta ei oo kuvaa koska oli kiire sulloo se naamariin ;D Mut söin ruisleipää, pullan ja suklaakakkua. Nom.

Oli kyl tosi kiva extempore -reissu. Mitä nyt todettiin sellanen kummallisuus Ikeassa, että se on ihan helvetin paskasti rakennettu. Oltiin käyty shoppailemas ja maksettu meidän ostokset ja tultu ns ulos sieltä kaupasta, mut päätettii mennä sinne ylös siihen ravintolan puolelle vielä syömään. Sit kun tultiin alas sieltä niin siinä seiso vartija ja piti näyttää ostokset ja KUITTI niistä. Okei, sielt joo pääsee kauheella kiertämisellä sinne tavarataloon, mut HUOM sieltä ravintolastahan ei pääse mitään muuta reittiä pois kun niitä yksiä rappusia. Vartija oli vielä just sellanen "laitangeelilkeesinoonkovaoonvittukäyny2viikonvartijakoulunjavoinmäärääkaikkii" -kusipää. 

Onneksi meillä siis kuitenkin kaikilla oli kuitit mukana, vähän kyllä reklamoin asiasta... "tämä on normaali käytäntö". No mitä helvettiä sitten tapahtuu, jos ei oo kuittia? Normaalisti mäkin heitän heti ku pääsen kassasta ohi nii kuitin roskiin. Nii olisko mun sit pitänyt jättää mun ostamat kamat sinne jos mulla ei olis kuittia? Perkele. 

Paska Ikea.

Siirrettiin Hoon kanssa kirjahyllyn paikkaa ja nyt on mun mielestä kiva järjestys. Käytiin ostaan myös tosta kirpparilta kehykset kahteen julisteeseen, kun mun mielestä ne on paljon tyylikkäämmät kehyksillä. Ja vaihdettiin niiden paikkaa. 


Toinen julisteista ilman kehystä ja kehykset valmiina venaamassa.

Lopputulos:


Aika kivat mun mielestä! Vaikka kuvalaatu... khöh.... ei nyt anna ihan oikeeta vaikutelmaa. 

Se olis huomenna sitten sairaalaan. Ei huvita. Spirot + verikokeet. Nam.



6 kommenttia:

  1. loistava toi vartijakuvaus :D tarjosi mulle päivän naurut :DD

    VastaaPoista
  2. 8D No se oli just sellanen, että on käyny sen 2 viikon koulun sen vuoks että pääsee oleen "vartija" jossain vitun Ikeas ja kauhee status sillä sit :DDDD Ei oo varmaan koskaan ollu oikeissa töissä..

    VastaaPoista
  3. Ikean vartiat on kakkoja..
    ps. tykkään sun ananaksesta :D
    pps. hmm.. miks toi edellinen kuulosti niin kaksmieliseltä..

    VastaaPoista
  4. Me ei taas viimeeks meinattu löytää alas sieltä ravintolasta, mut sit joku vartija ohjas meidät jostain ihme kautta:DD plääh tiiän et joudun käymään Ikeassa nyt paljon seuraavan kahen kk aikana muuton takia, pelottaa jo nyt.. :D mut todellakin on noi julisteet nyt tyylikkäämmät!

    VastaaPoista
  5. oii vitsit sul on aivan ihana blogi :)!

    ♥leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Ässä, hähähä niin kuulosti :D
    Nora, hahhaha joo Ikea... Joo diggaan ite tosi paljon!
    Derya, kiitti =)

    VastaaPoista