tiistai 3. huhtikuuta 2012

Materiarakkaus jatkuu

Tänään kävinkin Helsingissä. Eka tädin kanssa syömässä ja sitten pienen pientä shoppailua :) Ostin ruosteenpunasen topin, farkkushortsit ja jotkut farkkuja muistuttavat housut. Yllättäen henkkamaukasta... opiskelijabudjetti :D Mut ostin mä sit Glitterist korunkin. 

Paras kuva :'D Elikkäs nää ne farkkujen tapaset housut :D H&M

Koru, Glitter

Toppi ja farkkushortsit, H&M

Huomenna olis sitten vuorossa koeviikon viimeinen koe, elikkäs englanti.. oon vähän lukenut, mutta tuntuu etten missään nimessä tarpeeks. Eli huomennahan sen näkee kuinka vituiks menee ;) Mutta huomenna siis koe ja sitten uinticooper iltapäivällä ja sitten meigällä alkaakin pääsiäisloma, koska ei oo torstaina enää koetta. Seuraavan kerran siis kouluun ensi viikon tiistaina huomisen jälkeen! Wuhuu.
Hoon eräs kaveri tulee meille viikonlopuksi, aikovat mennä lauantaina American Car show'hon. Saa nähdä viittinkö lähtee messii, en ymmärrä niistä mitää ja ne on siel kyl varmaan tappiin asti. 

Pitäis varmaan siivotakin...

On muuten olkapää niin saatanan kipee vaihteeks, että tosi vaikee kirjottaa oikeella kädellä. Ja selkäänkin sattuu. Varmaan joku myötätuntokipu kun Hoolla on selkä taas ihan romuna. 

7 kommenttia:

  1. tuut niitten messissä ja sit kun et jaksa enää niiden kaa olla, nii tuut pitää mulle seuraa? ;D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. No Helsingissähän minä ja eiks se hiton car show järkätä hesassa? :D

      Poista
  3. ennnaaaa! oot laihtunut ihan sikana,wouuuuu :)!!

    VastaaPoista
  4. Anni, joo se on messukeskuksessa, tuu sinne ;)
    Jaaaanaaaaaa, kiiiitoss !! <3

    VastaaPoista
  5. Kaikki muut tuskailee et on American Car Show, mut meikälle se näyttely on vuoden kohokohta mitä oon odottanu syksystä lähtien <3 Ihan oikeesti se on jokavuotinen rakkauspaukkaus koska autot nyt on vaan mun passion <3

    VastaaPoista
  6. Sophia, muuten ihan jees ja ei siin mukaan lähdös sillee, en vaan tajua niistä _yhtään_ mitään :D

    VastaaPoista