lauantai 30. maaliskuuta 2013

Rane on kingi

Noniin, pojat otti sitten eilen kunnolla yhteen.
Rekan jalassa on ihan jumalaton haava, Dani puri ihan tosissaan. Etujalan takana 3cm pitkä viilto josta on ihan ihonpalaa pois ja sieltä näkyy kaikki lihat ym. Ja ei pääse kunnolla tietenkään sieltä nuoleen.. siinä on nyt ollu ulkoillessa side. Toivon vitun täysiä ettei toi tulehdu, jumalauta kuinka kallis reissu siitä tulee eläinlääkäriin ja en tiedä yhtään mistä mä ne rahat revin...

Onneksi eilen puhuin erään ihanan kanssa puhelimessa, niin vähän ahdistus ja vitutus helpotti. Ainakin hetkeksi. Oon huolissani tosta mun karvavauvasta.

Pelattiin eilen Rappakaljaa ja oltiin niin väsyneitä että vastaukset oli aika hienoja... Ei niitä voi edes yrittää selittää tähän, ei ne oo enää tällee selitettynä yhtää hauskoja, ellei oo ollu paikalla :'D Mutta hieman väsynyttä meininkiä oli kyllä.

Tänään sitten Hapa ja Sara lähti Danin ja Neron kanssa eka mettään lenkille, mentiin hetken päästä Reksun kaa tohon tielle käveleen. Yhtäkkii se painaa takas pihaan ja lähtee polkua pitkin niiden perään. Oli parissa minsassa löytäny ne, aika saatanan kovaa meni nenä maassa. Reka meni Danille pörhisteleen, oli vissiin kostoreissu mielessä :'D Sara sitten toi sitä takas päin ja kävin nappaamassa remmiin. Ei oo Reka ikinä lähteny tollee mun luota ja se tulee aina mun perää jos lähden eri suuntaan. Nyt oli vissii tärkee kostosuunnitelma kun mäkin jäin kakkoseks :'D

Lähdetään varmaan tänään takasin Hämeenlinnaan Saran mutsille, kun ei noi uhmaikäiset veljekset nyt oikein saa sopua aikaseksi. 

Vaihdoin muuten taas blogin ulkoasua, diggaan tästä nyt aika paljon! Simppeli, mut almost perfect.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti