torstai 29. joulukuuta 2011

Shoppailua vol 1

Meigä kävi taas vähän osteleen......... no en, en hirveesti.
Lauantaina olis tarkoitus mennä miehen kanssa Ideaparkkiin ;D Ai että, voin kuvitella sen lekan koon, mikä ilmestyy Hoon otsaan heti kun päästään sinne parkkipaikalle edes - vihaa shoppailua ja paikkoja missä on paljon ihmisiä... too bad, lupas kuitenkin mulle shoppailua, kun anto sen "lahjakortin" joululahjaks. Olisko kannattanu miettii, et mihin ryhtyy?

Eilen siis suuntana oli Helsinki ja Espoo. Helsingissä käytiin muutamissa kaupoissa, menin siis ystäväni Hannan luokse yöksi. :) Espooseen.

Perus rundi Cyberissä ym ja Cyberistä ostinkin violetit haaremihousut. Mikä siinä on, että aina kun mietin et; "hitto, nyt ostan jotkut järkevät ja hyvännäköset housut", niin huomaankin kotona ostaneeni taas tyyliin haaremit... :D Mut nää on kivat! Sit lisäks ostin Gina Tricoosta (whatever?) tollasen paidan. Se on niinku leveempi ku "pidempi". Joku varmasti tajuaa mitä tarkotan! Heitän pari kuvaa näistä tähän, ettei tää mun selitys oo ihan perseilyä...

Vihje, älä rasvaa naamaasi juuri ennen valokuvausta salaman kanssa...

Hehehehehhe joo on vähän paskaaaaa tää mun kuvaustaito itteeni kohtaan, mut kai se nyt asiansa ajaa!

Niin ja joskus tässä tuli ostettua myös pari hoitoainetta, eli colormask silverinä ja sitten So many reasonsin joku "muka" kosteuttava. Toi colormaski kuivattaa mun valmiiks kuolleita hiuksia aika paljon, mut toi SMR on aika hyvää kyllä vaikka onkin halpis. Sit ostin myös SMR silvershampoon. En odota siltä ihan kauheesti ku makso joku 9e :D:D Mulla on ollu paljon kaikenlaisia hopeeshampoita, mm. Paul Mitchellii ja Dispiä. Disp on ehkä ollu paras niistä. Mut laitetaanpa tuo kokeiluun!
Lopetan höpöttelyni tähän. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti