lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää joulua !

Koska oon kärsimätön, avattiin lahjat jo ;)
Saldo:

Elikkä; Iron Maiden -kirja, Hello Kitty -pumppupullo, Hello Kitty -säästölipas, Hello Kitty -karkkijudu, pörrösukat, London -muki, erittäin hieno meikkipussi ;), pinnejä, suklaata, hamsteri (Zu Zu? ;D), Anna Kontula - Tästä äiti varoitti -kirja, Wolverine kuulokkeet, keksimonsteritumput, lahjakortti ja MASSIAAAAAAAA. 

No jep.

Esittelen tässä nyt sitten vielä noi Hoon lahjat kun se on tollanen HANIPÖÖ <3
Sain vihdoin kuulokkeet siis, Wolverine <3 On muuten yllättävän hyvä äänenlaatu, vaikka ei oo mitkää ns." hyvät kuulokkeet". Mut rakastuin ulkoasuun, yllättäen...

:D Viinakauppaan? Pornokauppaan?
Ite oli duunissa tehny. Ei tiiä mihin vielä joutuu mun kanssa.

Keksimonsteri -tumput. Voiko olla söpömpiä? Yhtä kierot kun minä.

Sitten tuota niin, kuusi. Saatiin siskon kanssa iskä vihdoin suostuteltua valkoseen muovikuuseen. Ja siit tuli aika hieno ku koristeltiin se  mustalla, sinisellä, vihreellä, violetilla ja pinkillä. Tosin en saanut siitä mitään hyvää kuvaa otettua kun se häpeää nurkassa. Mutta ehkä tää välttää:

Niin ja ostin muuten (taas) poikienpuolelta !! Tällä kertaa Kapphallista, huppari. Mun mielestä tää on ihan sairaan hieno:

Iloinen ilme jouluna.

2 kommenttia:

  1. ...meinasin tilaa EMP:ltä just samanlaiset hurrrjat keksimonsteritumput, ne on niin söpöt että tuun joku yö pihistämään noi sulta :OO <3 voisin syödä ne.

    VastaaPoista
  2. Joo noi on EMP:ltä :) Keksimonsteri <3

    VastaaPoista