keskiviikko 14. joulukuuta 2011

How's going

Enää 3 päivää koulua ja sitten on joululoma!!!
Mulla on enää 2 lahjaa ostamatta, taidan mennä huomenna shoppailemaan kun mies lähtee Parkanoon duunikeikalle :o Tosin on vielä auki, että millä rahalla xD Jouluna mennää eka äitille ja sit iskälle ja sit joulupäivänä kullan mummolle Jyväskylään. Ihanaa herätä joulupäivänä vitun aikasin et pääsee ajaan... huh.

Huomasin, että Kumman kaa tulee taas telkkarista. Ihanaa. <3

Koulu ei oikein taas suju, en osaa tanssia joten vanhojen tansseista tulee varmaan menestys... ei paineita. Maanantaina on kokeiden palautus ja mietityttää, pääsinkö kaikesta läpi.

Hartiat ja niska on taas niin jumissa, että oli viime viikon keskiviikkona migreeni... ja torstaina migreeni... ja  maanantaina migreeni.. ja tiistaina migreeni.. Nyt ne on kosketusarat kun murjoin niitä uimahallin painevesijutuissa.

Kävin eilen Hämeenlinnassa lääkärissä, ottivat kolme arvoo verikokeissa kilpirauhasesta. Maanantaina pitäis saaha tietää, onko sitä vajaatoimintaa vai ei... Vituttaa jos on, koska sit joutuu syömään lääkkeitä koko loppu elämän. Sit vituttaa jos ei oo, koska mistä helvetistä tää kaikki väsymys, 12h yöunien tarve, palelu ja hiustenlähtö sit johtuu... vaikeita asioita.

Voisin tehdä jonkun postauksen kaikesta, mitä on viime aikoina tullut hankittua. Täytyy katsoa, jos viikonloppuna ehtisi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti