sunnuntai 25. elokuuta 2013

En se minä ollu ja sitäpaitsi se oli vahinko

Perjantaina yritin saaha Hoota innostumaan lähtee mökille viettää rentoutumisviikonloppua, mutta ei se halunnut lähteä mun kanssa mihinkään. Kävin päivällä lääkärissä, sairasloma jatkuu marraskuun loppuun.. Heitin Hoon sitten herra Koolle Vantaalle ja itse himaan koiran kanssa. Reksun kaa käytii siin illalla montulla ja hän totteli todella hienosti, ollaan taas edistytty jonkun verran! 

Lauantaina heräsinkin jo 06.22. Enkä saanu enää millää unta. Kelasin, että no voi paska ja nousin ylös :D Laitoin pyykit pyörimään, hinasin Rekan ylös sängystä ja vein sen aamusta toiselle hiekkamontulle. Kyllä sekin oli ihmeissään, että miksi me ollaan keskellä yötä hereillä. Sitten tultiinkin kotiin, oltiin tässä joku tunti. Kunnes lähdettiin kohti Hämeenlinnaa. Oltiin Tiiriön Mustin & Mirrin pihassa 09.54 venaamassa, että se aukee :D Hahah aikaset asiakkaat. Sieltä suunnattiin iskälle kyläilemään.Olin nukkunut pe-la yönä vaan joku 3h ja sen mukaan sitten väsyttikin päivällä... ajeltiin Reksuttimen kanssa takas kotiin ja sammuttiin molemmat. Vedin siinä sitten semmoset parin tunnin päikkärit, kunnes soittelin Hoolle. Oli puhetta, että olisin hakenut sen kotiin lauantaina. No, ne olikin lähteneet jo uudestaan baarielämään, eikä Hoo tietenkään voinut siitä minulle aikaisemmin ilmottaa... kyllä muuten vähän kiukutti! 

No mutta, lagasin sängyssä koneen kanssa ja pelasin Mahjongia ja sitten Anni alkoi mua ahdistelemaan facebookissa, oli kuulemma tylsää. Kysyin, että lähteeks se tänne jos haen sen :D No lopputuloksen varmaan arvaa... tännehän se sitten päätyi. Otin Rekan mukaan ja haettiin Anni. 

Annilla on ollut jo hetken aikaa mielessä punainen tukka. 
Meitsihän sitten päätti yllyttää ja kävin kaupasta ostamassa punasen värin ja sanoin, että nyt muuten värjätään. Mun mielestä tuli ainakin tosi hyvä ja sopii Annille tosi hyvin !!!


Käytiin yöllä Rutikalla Reksua ulkoiluttamassa. Ihailtiin tähtiä, oli ihan kirkas tähtitaivas :) 
Puhuttiin paskaa meillä ja valvottiin johonkin kolmeen. Sitten tuli kyllä pikkuhiljaa Nukkumatti kyläileen... sammuttiin aika tehokkaasti :D Kello 12.00 soi kello. Lähdettii siitä sitten ihmettelemään huonekaluja Jyskiin ja Sotkaan ym. Sen jälkeen Willaan. Käytiin Raxissa syömässä. 

Sitten lähdinkin heittämään Annia takasin himaan päin ja hakemaan samalla reissulla tuon yhden sankarin tänne päin. Nyt muuten väsyttää aika paljon...Ja mä lupaan pysyä aitona.

2 kommenttia: