maanantai 8. lokakuuta 2012

Oulu

Perjantaina aamusta siis lähdettiin Ässän kanssa tosiaan Oulua kohti. Menin eka lähijunalla Tikkurilaan, se onnistu olemaan jo myöhässä.... pelotti kyllä, että kerkiinkö siihen pendolinoon. Mutta hyvin kerkisin! Ja siitä sitten alkoi meidän 6 tunnin perseenpuudutus...Elektroniikka mukana, että olis edes jotain tekemistä...


Köyhät ranskikset...


Eväät.. kokis ja omppu.


Kiinnostaa.

Oulussa sitten Hemu otti mun kamat ja lähti Ässän kaa käymään kämpillä, ite menin siskoni Oon kanssa kahville. Syötiin panineita ja jätskiannokset.


Päärynäjätskiä, suklaakastiketta ja tuttifrutti crush <3
Nom!

Käytiin Valveella valokuvanäyttelyn avajaisissa (munkin ottamia kuvia on muuten ollut siellä Valveella esillä :)), sitten takaisin Hemulle ja katteltiin Liv D dokkareita. Ja syötiin sipsejä. Nom. Ja käytiin saunassa.

Lauantaina sitten lähdettiin päivällä kaupungille pyörimään, käytiin kiinalaisessa syömässä ja ostettiin Hemulle pari hiusväriä.Kanaa tulisessa valkosipulikastikkeessa.Hemun hai long kana-annos.


Ässän riisiä + katkarapuja.Meigän jälkkäri, friteerattua ananasta.


Hemu ja Ässä söi jälkkäriks friteerattua banaania.

Safkailun jälkeen mentiinkin taas takasin Hemun kämpille. Korkattiin siinä ja sitten alettiin kampaamaan naamoja iltaa varten.


Asukuva. 

Mentiin ekana semmoseen pieneen Cafe Biskettiin, mikä oli tosi symppis paikka. Sairaan kallis vaan. Otettiin Hemun kanssa tämmöset Pluto -drinkit.
Oli aika hassun makuset, en kovin montaa tommosta jois. Mut toi yks oli ihan jees määrä.


Sieltä suunnattiinkin sitten Tivoliin, missä koimme iloisen yllätyksen... hanajuomat ilmaisia 22 - 23.30!!!! Oulun Tivolin synttärit... sisäänpääsyä maksettaessa lämättiin tuoppi käteen ja niin paljon sai juoda kun ehtis. Ja ton ajan jälkeen drinkit oli -50% =) Voi sitä onnen päivää!!! Nää on ilmasen viinan bileet.... niinku Anne ja Ellu sanois.

Tanssilattialla oli aika ahdasta, eräs jätkäporukka tanssi meidän vieressä ja sen yhden kundin perse hinkkas mua aivan jatkuvasti. Sitte hetken kuluttua se käänty, otti mua käsistä kii ja pyöräytti mut ympäri ja sano että "hei voidaan me välillä tälleikin päin tanssia" :-DDDDDDD Ihana! Vaikka onkin varattu, on ihanaa saada huomiota. Etenkin mun paska itsetunto saa hieman vastustusta siitä! Kaikkein hauskinta oli, että se jäbä oli muuttanut just Lopelta Ouluun... :D

Loppuiltaa voi ehkä parhaiten kuvata kuvasarjalla:Sunnuntaina suunnattiin sitten takasin Etelään. Yllättäen Pendolino jolla meidän piti tulla takasin päin olikin täynnä, joten jouduttiin venaan pari tuntii asemalla ja tulee Iiceellä.... voi jumalauta. Ei paljon naurattanu. Pikkusen ahdistaa istua joku 7h semmosessa peltipurkissa ja tietäen ettei pääse pois... huh. Ens kerralla mennään autolla. 

Ostin Oulusta todella hienot kengät ja ihanan mörköheijastimen! Niistä sitten kuvaa myöhemmin. :)

Tänään aamulla huomasin olevani kipeä, naama täynnä räkää ja poskionteloihin särkee. Kurkku on kipeä ja päähän koskee... ihan oikea flunssa! Apua. Ja iskä vielä kehu puhelimessa syöneensä lättyjä, joutuu varmaan itekin tekemään...

Mutta mikään ei kyllä tee viikonloppuna opiskelijasta ilosempaa kun ilmanen viina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti