maanantai 1. lokakuuta 2012

Monday

Jee.
Perjantaina tosiaan aikaa viettämässä ihanan Saran kanssa <3 ajeltiin, käytiin baarissa ja kattottiin Scary Movie aamuyöstä. Ja puhuttiin paskaa.
Lauantaina suunnattiin Radalle.com tapahtumaan Ahvenistolle. Sen jälkeen mentiinkin Johkulle ja vuokrattiin leffa. Ostettiin myös 40 eurolla irtokarkkeja makuunista.... mut meitä oli 5 syömässä niitä (puolustusyritys)!!! Johkulla on muuten Rekan velipuoli, Amon =) Amppa on paljon sirompi ja pienempi ku Reksu, mut samaa näköö on paljon!



Sunnuntaina meninkin kylpylään, Flamingoon, Sinin (+ Sinin sisko + Sinin serkku) kanssa. Mineraalivesiallas oli kiva ja erilaiset saunat ihan hauskoja. En maksais kyllä sitä summaa mitä se normaalisti maksaa, mutta mentiin tarjouksella ja ihanaa kyllä oli! Pitäis useemminkin pitää tommosia tyttöjen kylpylärentoutumispäiviä. 

Tänään alko uus jakso. Kauheesti koulua. Kävin siellä kuitenkin tänään ja hain mun abivaatteet. Ja oon ylpee et menin kouluu! Kävin psykiatrillakin tsekkailemassa tilannetta, vaihdettiin mun masennuslääkkeitäkin ja näissä uusissa on sivuvaikutuksena mm. hypomaniaa :D Olishan se hauskaa vaihtelua siihen, että nykyään makaan sängyn pohjalla peiton alla piilossa. 

Nyt oon vaihteeks ihan pa kun lääkäri + lääkkeet... torstaina tulee tuet mutta nekin menee vuokraan. Ja loput mitä jää menee siihen, kun mennään Ässän kanssa perjantaina Hemulle Ouluun sisäänajaan sen kämppä! Jee. 

Hirvee ikävä kaikkia mun kavereita, tulkaa nyt saatana kyläilemään. Ei Reka teitä syö. Ainakaan pahasti.

2 kommenttia:

  1. ihmettelinki et miks lauantaina kuulu kauhee autopäristely ku tiiriössä shoppailin, nyt selvis! :D yhyy haluun nähä teijän koirulin joskus, se ainaki näyttää tosi hupsulta ja halittavalta:)

    VastaaPoista
  2. Hahaha =D
    Joo Reksu on tommonen hölmö <3

    VastaaPoista