maanantai 28. toukokuuta 2012

Maanantait...

Perussunnuntai: lähettiin Hoon kanssa kattoon Saran koiraa Neroa Iittalaan, eka mentiin tankkaamaan ja Hoo tunki sen katkenneen kortin bensa-aseman automaattiin ja kun bensa-aseman automaatit ei anna takaspäin sitä korttia niin sehän jäi sinne sisälle xD Varmaan joku puoli tuntia nyhdettiin sitä pois sieltä ties millä, pihdeillä ja kuusioavaimilla... Näytti just siltä, että ollaan asentamassa jotakin kopiointilaitetta tai vastaavaa sinne, poliiseja odotellessa :D Lisäks etin takarontista siinä pihtejä  yhdessä vaiheessa ja onnistuin jättään oikeen käden keskarin takarontin väliin............ muuten hyvä mut oon aika loistava, et onnistun tekeen farkkubemarissa noin. Vasemmalla luukku kiinni ja oikee väliin. Meinasin pyörtyä kun kipu oli niin kova, verta tuli ja menin autoon istuu siks aikaa kun Hoo nyhti sitä korttia ulos sieltä... sit se sai sen ja poistuttiin vaan paikalt, sormi on vieläkin kipee :'D

Käytiin eka nopee Aulangon näkötornilla, kun oli aikaa. Se on ihan siisti mesta ja Hoo ei ollu käyny siellä ikinä.
Pari kuvaa Nepasta:Ollaan Hoon kanssa puhuttu paljon koiran hankkimisesta ja tollanen cane corso olis molemmille mieleinen :) Eli siis samanlainen kun Nepsukkanepa on <3 Oon vaan koko ajan "koirakoirakoirakoirakoira."

En saanu viime yönä nukuttua, aloin vaan itkee Hoolle eilen illalla ihan hillittömästi että ihmisiä ei voi noin vaan ampua... En oikein pysty aatteleen muuta kun sitä, johtuu ehkä siitä että oon niin tunteellinen ja herkkä ihminen. Tekstasin aamulla reksille, että voiko tän päivän kokeen tehdä joku muu päivä. Ja ilman lääkärintodistusta (meillä pitää olla lääkärintodistus aina jos on kokeesta pois ja haluaa tehdä sen silti). Tänään saatiin olla pois ilman todistuksia. Sattuneesta syystä.
Meidän rehtori on kyllä maailman paras.

Hoo lähti tänään taas duunimatkalle. Ahvenanmaalle, eli vähä niinku ulkomaille ;D Nyt se on laivassa ja sillä ei oo käteistä ja kortti paskana niin siellä se raukka on nälissään ja vittuuntuneena... ikäväkin on jo! 

En oo tehnyt tänään oikein mitään, pessyt pyykkiä, pelannut Skyrimiä ja kattonut telkkaria. Vihaan niitä jäämaageja kun niit tulee monta eikä niille voi mitään saatana.

Impulsiivinen käytös ei oo ehkä niitä mun parhaita puolia, värjäsin tukkaa tässä tänään ohimennen...Huomenna studiolle ottamaan Hemun yokuvat. 

2 kommenttia:

  1. Jep hyi olkoon toi Hyvinkään tragedia... Ku tuntuu että siitä puhutaan ja se vaikuttaa ihan kaikkialla Suomessa niin voin vaan kuvitella mitä se on siellä itsessään Hyvinkäällä. Ilmeisesti kävi sulla kuitenkin sellainen tuuri ettei ketään sun kavereita joutunu ton enempää osalliseks :/ ?

    VastaaPoista
  2. Joo oli aika sairasta.
    Joo ei osunu kehenkään kaveriin, vaikka muutama siellä keskustassa olikin.

    VastaaPoista