tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappuja

Siinä sitten otin perinteisen maanantaimigreenin, meinas vappukin mennä ihan sivusuun. No mutta, kyllähän se siitä sitten kahvilla ja kasalla särkylääkkeitä helpottu sen verran, että pystyssä pysy. :D

Mentiin eka Jarille ja Jaanalle, pelattiin Jaanan kaa korttia ja pojat änäriä. Ja sen jälkeen miehekkeet sai nauttia mun ja Jaanan Singstar -esityksestä... Jaanahan osaa laulaa tosi hyvin, mutta samaa ei voi sanoa musta. ;) 

Asukuva on tällanen vamma, koska eihän tuo Hoo oikein tiedä miten sen pitäis kuvata... ja oli kiirekin lähteä. Lisäks mun jalka on ihan amputoitu, mutta ehkä se kuuluu vappuun.


Pitkä toppi - Seppälä
Keltainen hame - Seppälä
Kuviolegginsit - Cybershop
Kaulakoru - Glitter
Kello - Tanskasta
Vyö - Ystävältä pitkäaikaislainassa
Leopardiballerinat - Ostettu eräältä bloggaajalta

Mullahan oli siis todella paska maanantaipäivä iltapäivään asti. Migreeniä ja ei mitään sopivia vaatteita. Jokanen mekko tai shortsi + toppi -yhdistelmä toi mun uimarenkaan esille. Vihasin itteeni. Ja sitä miten en oo saanut enempää laihdutettua. Ja kuinka aina vaan syön kaiken. Ei mitään itsehillintää.

Itkien lähdin sitten käymään kauppakeskuksessa viimeisillä rahoillani, josko löytyis jotakin päällepantavaa... kokeilin Seppälässä para tuubimekkoa, mutta nehän vasta kamalia olikin mun päällä. Oli ihan helvetin huono olo. Ja se, että kaikki kivat topit oli XS - S -kokosia. Ei oikein mahtunut päälle. Onneksi sitten löysin ton keltasen hameen ja ostin tommosen pitkän mustan perustopin sille kaveriks. Harmittaa olla läski.

Tukkaa en jaksanu laittaa, vähän yritin meikata mutta iho oli taas ihan paskana. :S
Muita kuvia ei oo illalta kun en uskaltanut ottaa kameraa mukaan.

Jaanalta ja Jarilta mentiin sitten baariin, eka Paanaan laulaan karaokee. Se on ihan järjetön räkälä ja joku keski-ikänen äijä yritti saaha mua tanssiin sen kanssa. Jostain syystä en lähtenyt... Sieltä mentiinkin sitten Zoomiin ja oltiin siellä loppuyö. Nähtiin myös Jonia joka sitten hengas meidän kanssa.

Tultiin sitten Hoon serkun kyydillä kotiin. Hoo sammui sänkyyn aika heti, mutta meigänhän piti saada känniruokaa. Kananmunia + papuja + juustoo sekasin pannulla. Voin kertoo, että kaikki ei oikein osunut siihen pannulle... 

Tänään oonkin sitten muun muassa siivonnut kylppäriä. Ja pessyt pyykkiä. Kiva kun pesin huppareita ym ja pesukone lopetti ohjelman ihan normaalisti, sit menin hetken päästä ottamaan niitä pois koneesta niin eikö se oo alkanu suihkuttaa uudestaa sitä vettä niihin pyykkeihin!!! En tajua miks se niin teki. Mutta nyt noi valuu tossa vettä telineellä, pyyhe alla :D

Kohta tulee pitsaa, nomomomom.. Hangover, parhaimpia pitsoja ikinä. Siinä on jalopenoja, pekonia, valkosipulia, suolakurkkuja ja jauhenlihaa. NOM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti