sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Nora <3
Eilen oli tarkoitus mennä studiolle ottamaan kuvia, mutta eihän siitä mitään tullut - lumiaura oli ajanut sisäpihalla pääkaapelin paskaksi, sähkökeskus meni siinä ja eihän sinne studiolle sitten saanut sähköä... eli ei tarvinnut mennä. Käytiin kuitenkin Noran kanssa Helsingissä vähän shoppailemassa ja tultiin sitten tänne.

Heitän taas kuvina, mitä ostin.

Sulkarannekoru, Bijou Brigitte. Tykkään kovasti.


 
3 rengasparin korvissetti, Bijou Brigitte.

Tekokuitupidennykset, Cybershop.


Doll face -iltalaukku, Morticia.


Hattu -hiuskoriste, Bijou Brigitte.

Nappikaulakoru, Cybershop.

Lisäksi ostin vielä hameen vanhojen tansseihin ja 3 purkkia white toner -hiusväriä.

Tultiin sitten Helsingistä mun luokse ja tehtiin vähän ruokaa ja aloteltiin.
Ruokana kasviswokkia kastikkeella ja patonkeja. Nomomom!

Poseerattiin myös Pekan kanssa:

Pakko muuten hehkuttaa, noi farkut on menneet mulle viimeksi jalkaan seiskaluokan alussa. JA NYT NE MAHTUU!! Oli ihan helvetin hyvä fiilis ku kokeilin eilen piruuttani et kuinka paljon ne on vielä liian pienet ja nappi menikin kiinni eikä reisistä ollu tiukkaa :o 
Oon niin ylpee!
Pidennyksetkin päässeet heti päähän.

Perjantaina sairaalalla sain uuden astmalääkereseptin ja lausunto menee taas Kelaan, eli erityiskorvattavuus jatkuu. Selkeä astma edelleen. Ei oo kovin kivaa kyllä se.

Sain myös kokeiluun kilpirauhaslääkkeet, jos ne auttaa huomattavasti mun oloa niin sittenhän pitää tulla siihen tulokseen, että se on se vajaatoiminta mikä mua vainoaa.

Mutta niin, mentiin Noran kanssa sitten baareilemaan, Zoomiin, Medariin ja Klubille eksyttiin :) Sieltä sitten pizzerian kautta kotiin taksilla... saatiin taksiseuraksi kaksi jotakin parikymppistä jätkää, maksoivat 2/3 taksista niin mikäpä siinä :D

Kiva ilta oli kyllä, näitä lisää!! <3

1 kommentti: