tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tallinna

Anni vei mut 05.06.13 päiväks Tallinnaan yolahjaksi <3 

En oo ikinä ennen ollut Tallinnassa, joten olin ihan innoissani! Menin jo tiistaina Annille yöksi ja käytiin Uutelassa ottaan aurinkoa hetken aikaa. Yöllä oli niin kuuma ettei saatu nukuttua ja nukahdettiinkin laivassa ihan hetkeks molemmat... 




Kannella vähän tuuli niin ei viihdytty siinä ihan hirveen kauaa, joku 10 minsaa siitä ku laiva lähti ja sitten äkkiä lämpimään sisälle. :)











Käytiin sitten vanhassa kaupungissakin pyörimässä ja syömässä. Anni veti jotain kanajuttuja ja meitsi kanasalaatin. Oli muuten ihan sairaan hyvää! Tarjoilijat puhu tosi hyvää englantia ja vaikka ite onkin vähän ruosteessa ton kielen suhteen niin hienosti saatiin asioitua :)

Takasintulomatkalla oli pakko ottaa hytti, koska meillä oli niin paljon tavaraa ja oltiin niin helvetin väsyneitä koko reissusta kun ei nukuttu tosiaan edellisenä yönä... Vedettiinkin siinä joku tunti unta palloon vahingossa, safkaamisen jälkeen molemmat peiton alle ja oho, uni tuli :D


Illalla Anni vielä heitti mut kotiin :) 



Lisäks Anni oli ostanut meille tollaset samanlaiset korut, vihreä on mun! Ihan sika kivat :) <3

Tallinnasta tuli ostettua Foxin feikkihuppari, parit feikkilippikset, käsilaukku... ja öö pari lavaa Crowmooria, koska se on niin halpaa siellä. Täällä joku 6-pack maksaa suunnilleen 13 euroa, ja toi lava makso tosiaan 16 euroa että on se aika iso etu... 





Yritän saada tätä himakaaosta jotenkin johonkin suuntaan, laitoin just käsipyyhkeitä ja tyynyliinoja pahvilaatikkoon että vien alakertaan. Ollaan asuttu kohta 2 vuotta yhdessä eikä olla edes käytetty kaikkia kertaakaa... Hoolla nyt ei kauheesti ollu tommosia juttuja ku muutettiin, mutta mulla nyt oli sitten senkin puolesta... ja turha niitä on tuolla kaapissa tilaa viemässä kaikkia pitää, että varastoon vaan 8D

Lisäks ostin Tigeristä tommosen naulakkohomman laukkuja varten, vois ostaa toisen melkein rintsikoille. Ne sais niin kätevästi tohon.


Ja joo tosiaan kaikki kuvat on puhelimella otettuja, että siksi laatu... Tosin tolla saa kyllä hyviäkin kuvia kun vähän yrittää! Hoo osti mulle siis yolahjaksi Samsung Galaxy S3, oon ihan inlove siihen. Se on valkonen ja ostin siihen pinkit kuoret. Maailman ihanin vekotin. 

Kävin tänään shoppailemassa tossa Willassa, ostin säästöpossun ja sitten tuhlasin Ässältä (yolahjaksi) saadun lahjakortin New Yorkeriin. Ostin pari toppia, parit keltaset alushousut, keltaset uimashortsit... Olikohan muuta. Mut oli ihanaa ostaa itelleen kivoja juttuja! Vielä olis Cybershoppiinkin lahjakortti, jonka sain mun siskolta :) 

Viikonloppuna oltiin Hoon kanssa Viitasaarella sen kavereita näkemässä. Reksu oli mukana. Reka oli tosi nätisti koko matkan ja oli jopa mukana lauttasaunassa ja käyttäyty tosi hyvin, vaikka se pelkäsi sitä hieman. Minun rakas apina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti