sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhan-anus. Eiku mitä?

Soli juhannus siinä sitten. Torstaina mentiin Hoon ja Jonnen kanssa mökille ja tänään tultiin sieltä... ristus. Alkoholillahan ei ollut osuutta asiaan. Saunaa, bissee, uimista, paskanpuhumista, musiikia, Reksu, visiitti Hämeenlinnaan ja nyt pojilla ilmeisesti jonkinmoinen kohmelo. 
On hieman väsynyttä porukkaa... ei oo Reka ikinä menny noin nopeesti autoon ja samantien penkille kyljelleen ja unta palloon :'D Käytiin järvelläki ja Reksu oli veneessä. Pelkäs ihan saatanasti kun laitettiin venettä vesille ja oli kyydissä, mutta kyllä se sitten järvellä rauhottui. 

Kaikkien koiranomistajien kannattais muuten lukee noita Cesar Millanin kirjoja. Se selittää asioita tosi hyvin ja osaa kyllä asiansa. Itellä nyt se laumanjohtaja -kirja menossa ja uskoisin, että sen lukeminen tekee tosi hyvää mun ja Reksun suhteelle.

Ai niin ja Reka on ollu meillä nyt vuoden! Haettiin se viime kesänä just ennen juhannusta, päivää ennen? Vai oliko kenties juhannusaattona? Ainoa juhannus ikinä, että ollaan oltu kotona... :D Kun pällisteltiin tota apinaa ja se pelkäs maailmaa ovella. Voi raasua. Minun vauva. <3

Oon ihastunut tohon TR Vastavirtaan biisiin. Siinä on niin hienot sanat. 


Ei kai tässä. Kurkkukivun sain mökiltä, että hyvä reissu... :D  

2 kommenttia:

  1. Nauroin itteni tärviölle tolle blingaava koiruus kuvalle : DDD !! < 33 Aivan totaalisen ihana!

    VastaaPoista
  2. Reksu on blingbling koira :'D :)

    VastaaPoista