maanantai 4. kesäkuuta 2012

YO (jou?)

Olin siis YO-juhlissa Noralla, Heidillä ja Annulla (joka valmistui muuten vaatetusalalta myös) :) Lahjaksi vein skumppaa, lahjakortteja, niittilaukun ja rahaa. Eka siis HYK ja lakituksen katselu, sitten Noran bileet, Annun bileet, Heidin bileet ja Hämeenlinnaan bailaamaan. Olin lupautunut kuskiksi Hämeenlinnaan saakka, ja meitä lähtikin sitten bemarin kyydissä minä, Heidi, Suffe ja Ena. Vedettii vähä toririnksaa ja mentiin sitten Suffelle aloittelemaan. Sieltä sitten Iskelmään joka oli tupaten täynnä. Ja muutama epätoivoinen iskuyrityskin tuli n. mun faijan ikäsiltä miehiltä, en jostain syystä lämmennyt. Kokonaisuudessaan oli onnistunut reissu, vähän joidenkin käytös pilas sitä mutta... nyt laitan miljoona kuvaa.

Kermakakkutaskuvarpunen ja hikinen juhlija kilistelemässä :)

Meigän päivän asu. Eka oli päällä Cyberdogin keltanen mekko mutta tuntu liian makkaralta ja kävin ostamassa tuon mustan Hämeenlinnassa =) Täydellinen juhlamekko!

Vaatetusalan ammattilainen ja yo =)

Hihii.

Heidillä tyttöjen kanssa.

Edustusta.

Virallinen kiitoskorttikuva?

Suffe etupenkin kauhu.

Kuski veti tuhatta ja sataa.

Takapenkkiläiset.

Baari

Hyvät bileet - hyvä kuvaaja

Jännää

Jeejee

Ite oot sumee

Meillä on kivaa!!!

Ostin pari muutakin juttua, mut laitan niistä joskus sitten. Jaanan porukoiden koira on meillä hoidossa nyt, että Jaana ja Jari pääsi keikalle.. meen Taran kaa nyt lenkille =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti