lauantai 23. kesäkuuta 2012

Long time no ABC

Kaikennäköstä... 
Alkuviikosta kävin pesemässä mummun matot ja muuten oon vaan lagannu. Torstaina käytiin kuvaamassa J.B.M:n kanssa Heidin hoodeilla, oli kolme kuumaa kissaa kuvattavana. Heitänkin tähän vaikka yhden mun ottamista kuvista, tässä kuvassa on ihana Sanna :)


Oli kyllä tosi kiva kuvauspäivä. Perjantaina sit kävin taas laserissa vaalentamassa yhtä kuvaa ja sitten siinä pääsi käymään niin, että haettiin meille koira iltapäivästä ;o Reka on 1,5 vuotta. Nepan pentuja (Nepasta on ollukin täällä kuvia). Siinä on siis akitaa ja cane corsoo. Tähän asti meillä on mennyt ihan hyvin. Laitan Rekasta kuvia myöhemmin, heti kun saan jonkun hyvän otettua siitä.

Juhannus on siis mennyt tässä koiraa hyysätessä. Ei olla juotu oikein, eilinen kotona möllötettiin ja tänään käytiin Hoon tädillä pikasesti. Reka oli ekaa kertaa täällä yksin, 2h eikä tuhonnut mitään. Hieno mies!

Kauhee migreeni oli kyllä tänään, eikä migreenilääkkeitä... voi saatana sentään.
Haluaisin värjää mun tukkaa ihan sikana ja blondaa ym ym ym mutku ei voi ku tää tippuu päästä sit taas kohta muuten. Vammasta. 

Ja haluaisin niin jo uuden kuvan tohon toisen päälle ja napakorun ja uusia vaatteita ja wejfiwejghergheruhgweru. Mikä ulkonäköpakkomielle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti