maanantai 31. tammikuuta 2011

Eipä ole tämä nainen kerinnyt paljon blogeilemaan kaiken stressin keskellä!

Viikonloppuna migreeni jälleen. Ja eilisestä asti on sattunut keuhkoputkiin niin paljon, että se lyö tota kipua hampaisiin ja leukaluihin. Mietin, et onko mun astma kenties pahentunut vai onko tääkin joku stressijuttu. Lisäks oon kelannu, että onkohan näissä opiskelijakämpissä hometta. Iltasin aina vähä meinaa yskittää ku on makuuasenossa ja nyt tää.. Selittäis myös järjetöntä väsymystä ja pientä lämpöilyä.

Keskiviikkona alkaa koeviikko. Jes. En varmaan pääse läpi mistää ja joudun käymää lukion 7 vuodessa ja sit ne potkii mut pihalle lopulta ku must ei oo mihinkään.

Valokuvaus. Mun kamera on rikki .___. Perjantaina nappaan kaikki tukeni ulos automaatista ja käyn ostamassa uuden. Maanantaina lääkäriin, jos vaikka ei tekis mieli enää niin hirveesti hypätä katolta sen jälkeen. Ja sitten 26.2. Helsinkiin Jarin studiolle. Ottaa musta kuvia ja mää otan mun näyttelyy varten parista mallista. Jee.

Tuli tuossa viikonlopun aikana etsittyä pari kadonnutta tätiä tuolta facebookista. On se jännä. En olis kyllä ilman lempparienoo löytäny :D

Makaan himas sängys ja yritän hengittää. Ja pesen pyykkiä. Olispa kesä.

You're so fuckin' beautiful when you cry
that I just hate to say goodbye...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti