maanantai 17. tammikuuta 2011

Lagaan.

Kuinka paljon ihmisellä voi olla univelkaa? Ja silti sitä ei saa edes normisti nukuttua öisin... Eikä mitkään unilääkkeet auta, ei tunnu missään ja valvon kokonaisia öitä. Ja aamusin pitäis muka kouluun mennä.
Esim. viime yönä taisin nukkua n. 4h ja voi jumalauta mikä olo oli aamulla... + heräsin 05.55 siihen et joku raappas auton laseja tos pihalla, mun ikkunassa ei oo pahemmin tiivisteitä niin kuuluu kaikki tänne. Onneks en maksa sähköstä / lämmityksestä.

Lita vihaa autokoulupäivityksiä. Lita, tää on sulle: olin tänään ekaa kertaa autokoulussa :) Ensimmäinen kohtaamani opettaja oli tosi hauska jäbä, sen tunneista tulee varmasti tosi kivoja. Jos sitä vaikka kortin sais joskus.

Vein myös elarihakemuksen Kelaan, jos ne vaikka haluais antaa mulle rahaa niin voisin ostaa kengät... ;D

Ihan hirvee koulustressi vaihteeks / edelleen / vieläkin. Piti kirjottaa tänäänkin filosofiassa essee, josta en edes tiennyt (muut sai tietää edellisellä tunnilla). Huomenna taas sinne paskaan, sen jälkeen autokoulu ja sen jälkeen taas salille Saran ja Adinan kanssa jos kaikki menee putkeen.

Nytkin väsyttää niin helvetisti, ettei mitään rajaa.

En oo muuten tehnyt kertaakaan tässä jaksossa läksyjä. Aina ku pääsen himaan niin koomaan vaan sängys enkä saa mitää aikaseks.

On kulutettu olo
loppuunvuodatettu
ei mitään saavuttanut
ja vähemmän ansainnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti