torstai 5. joulukuuta 2013

Tämä on otsikko

Jokohan alkais olemaan pikkuhiljaa kaikki joululahjat paketoituna... ihan snadisti muutama juttu hankkimatta ja sit olis siinä kaikki. Se vaan että sairaspäiväraha + asumistuki + veronpalautukset - vuokra - kaikki laskut - Rekan ruoka = tilillä 15 euroo täks kuukaudeks. Onneks voi sitten joskus parin viikon päästä rantautua jo iskälle syömään sen ruokia :D 

Jouluna menussa perinteisiä hirvenfileepihvejä. Sit käydää ennen jouluu joku päivä jossain kiinalaisessa syömässä. Ja kun ollaan iskän ja Rekan kaa kolmistaan tää joulu nii käydää varmaan hakee pizzaa jostain joku päivä 8D Karkkia ollaan jo tähän mennessä saatu hamstrattua hyvin.... niitä Fazerin bokseja. Kettukarkkeja,  Pätkiksiä, Dumleja, Geishoja ja öö... Da Capoja! Kokoelma huutaa oikeestaa enää Marianneja :''D Ja helvetin monta litraa kokista!! 

Reksullekin on iskällä jo oma pieni nappulasäkki. Ei tarvii roudata missään S-Marketin kassissa sille nappuloita mukana. Lisäks Rekalle on hirvenlihaa ja hirven sydäntä, hirven munuaista ja jänistä :) On jätkälläkin joulumenu! 

Mun tekis ihan hirveesti mieli ostaa sille joku hieno uus peti. 
Mut se vaan ku toi jätkä on tollanen varjossa kasvanu nii joutuu aina ostaa isoimman mitä löytyy... ja hintakin on sitten sen mukanen. Mun mielestä on hauskaa kun Reksu käyttää tyynyjä tollee ihan oikeesti tyynyinä :'D Nyt se makaa tuolla mun sängyssä ja on tehny peitoista itelleen pesän. Ihme pässi <3 Tuli haettua sille tänään eläinkaupasta säkillinen nappulaa himaan, pari possunkorvaa, pieni solmuluu ja märkäruokaa. Ja iskä osti Reksulle tosiaan oman pienen säkin sen luo. 

Citymarketissa oli Maxellin kuulokkeita 10 eurolla ;o OVH tais olla 39,95. Ihan sairaan halpaa, jotku kympin kuulokkeet. Ja mitä näillä nyt on kuunnellut niin on kyllä todellakin hintansa väärti, ihan sika hyvät jopa tohon neljäänkymppiin. 


Toimii.

Kodin Ykkösestä oon katellut myös koirakuusikoristeita, niitä oli paria erilaista. Olisin halunnut ne kaikki, mutta no money no funny... tämä yksi kuitenkin lähti mukaan, koska tää on niin sairaan ihana. 


Vuff!

Käytii faijan kaa Jyskissäki vielä ostaa patjaa iskälle. No siel oli ihania kylpypyyhkeitä, violetteja ja vähän tollasia pinkihtäviä. Pakko käydä hakeen se violettikin vielä jossain vaiheessa, nyt otin mukaani ton pinkin... Tai iskä sen osti 8D


Mitähän muuta... no nyt oon rakastunut Tuomas Kauhaseen 8D Soinu aika taukoomatta. Ja eihän se pahannäkönen jätkä oo ollenkaan ;D 2 kuukautta muuten enää tatska-aikaan! Uujeah! 

Niin ja kun oon puhunut siitä, että mulla lähtee tukkaa hirveenä jne. Niin sitä tosiaan lähtee...
Päivittäin vähintään tän verran jää käteen + sitte jos tekee sen virheen että harjaa tai pesee tukan niin vielä enemmän...


Ei naurata ihan hirveesti.
5 päivää vetänyt nyt tyroksiinia. 
Ei vielä merkittävää muutosta. 

Mut jos vaan vahvat pysyy hengis
niin mä päätin et mä selviin
mä teen sen mitä täytyy
jos vaan vahvat pysyy hengis
mä teen mitä vaan et selviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti