lauantai 6. heinäkuuta 2013

Olisit myyny vahinkos

Son moro!

Torstaina meitsiin iski ihan tajuton migreeni, eikä sitten tietenkään ollut lääkkeitä vaihteeksi kaapissa... siinä 12h oksentelin ja podin vitunmoista pääkipua ja sitten päätin, että pakko mennä päivystykseen kun ei oo edes tavallista buranaa kotona. Hoo sitten heitti mut sinne ja tuli myöhemmin hakemaan.

Päivystyksessä sain heti aluks panadolia ja buranaa järkyttävät määrät ja sen jälkeen vuodepaikan. Porukkaa oli ihan helvetisti jonossa ja akuutit tietysti hoidetaan aina ekana... no olin 2h venaillut siellä ja käynyt yrjöömässä siinä päivystyksen vessassa, niin sitten semmonen tatskattu hoitaja (ikää n. 40v) tulee siihen ja on sillee "NONII HAETAAS SULLE KUNNON LÄÄKKEET". Laitto mut tippaan (hyi vittu) ja sain pahoinvointilääkettä, kipulääkkeitä ja diapamii :D Diapami loppujen lopuks sitten laukas sen migreenin, mikä on tosi hauskaa mun mielestä, kun sitähän käytetään ihan eri juttuihin.. kai sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että se hidastaa hermosolujen toimintaa. No, pääasia että toimi! Koko reissu ilman että näin lääkäriä, eipähän tuu laskua ja olo helpottu kummasti 8D 

Tosin se tippa oli ehkä taas hetkeen maailman ahdistavin kokemus... en tiedä mikä siinä on, mutta alkoi ahdistamaan ihan helvetisti kun olin kiinni siinä. Kai sekin ällötti kun kelasin, että se on suoraa mun suoneen kiinni... Hyi että. Vieläkin puistattaa kun edes ajattelee.

Anni vei mut tänään sitten Ikeaan, kun halusin sinne niin kovasti! <3 Ostin mustat verhot, mustia ruokalautasia, valokuvakehyksiä, tohon Ikeahyllytasohommaan tommosen laatikon.... pari juomalasia ja mitähän vielä? 2 muuttolaatikkoo, että saan turhaa kamaa alakerran varastoon.


Ah ihanan siisti keittiö.. <3 Tsorge tosiaan sotku, olin just siivoomas ja pakkaamas ylimääräsii astioita alakertaan :'D

Käytiin myös Mustissa ja Mirrissä ja ostin Reksulle tommosen kuppitelineen kupeilla. Noi kupit on naurettavan kokosia, mutta ainakin riittää tossa koossa toi säätövara korkeelle. Tää siis siksi, ettei sen nivelet rasitu syödessä kun se on iso ja painava koira. Ei joudu nojaamaan niin paljoa eteenpäin kun laittaa naamansa kuppiin. Tästäkin oli Hoon kanssa jumalaton riita kun sen mielestä Reksu ei tarvii semmosia ja plaaplaa... mä ainakin haluan helpottaa toisen elämää kaikella mahdollisella tavalla ja caneilla kun on taipumusta nivelongelmiin niin haluun että Reksu on mahdollisimman kauan ilman niitä! 

Nyt on kupeilla kokoa!

Ainiin ja sitten sain Saran mutsilta Outilta ihan törkeen hienon sermin yolahjaksi, kun oon sellasta kuolannut. Toimii just passelisti tohon kohtaan. Makkarissa on siis tommonen pieni "syvennys" johon ei mahdu oikein mitään järkevästi, mulla on siinä pari seinähyllyä jossa on kenkiä, laukkunaulakko ja sitten vaaterekki vaatteille jota käytän jatkuvasti (tietyt hupparit ym). Saa kivasti piiloon tolla sermillä ne :) 

Reksu photobomb.

Otettiin sängystä petari kokonaan pois ja nyt se on ihanan tuntunen. Meillä on siis tommonen Nea -jenkkisänky ja oon aina ollut sitä mieltä että se on helvetisti liian pehmeä. Ilman petaria se on nyt oikeestaan aika jees! Tungin petarin sitten pussilakanan sisälle ja tein siitä Reksulle makkariin pedin. Toinen on ihan onnessaan, se on nykyään sen lempipaikka. Se on niin pehmeä.

Reksun ilme ei ehkä kerro sen rakkaudesta tohon petiin... :'D
Voi kun toinen näyttä pieneltä ressukalta!

Ikeassa käynnin jälkeen oon tosiaan vaan siivonnut ja pessyt pyykkiä ym... ja käytiin Reksun kanssa montulla, että se pääsi juoksemaan. On taas ollu niin kuumia päiviä ettei se oo voinu mitää tehdä... Niin ja hain mä yhteishaussa vaihteeks amiksiin. Jos vaikka pääsis kouluun....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti