tiistai 16. heinäkuuta 2013

"Kaks hyötyä yhdellä kertaa, tykkään seksistä ja rahaki on tarpeen!"

Lauantaina käytiin poikien kaa kattoon motocrossii, kun sitä kerta tossa tyrkyllä oli. Toi rata on tossa joku 2-3 km meiltä niin ei todellakaan ollut pitkä matka. Teemu tuli meille jo perjantaina ottamaan, kun Hoolla alkoi kesäloma. Lauantaina crosseilla oli ihan hauskaa. Illalla käytiin vielä Hoon kanssa juoksuttaan Reksua Saralla. Nerokin pääsi pitkästä aikaa leikkimään :) 
Kuten voimme taas kuvasta todeta, mulle iskee pisamat heti kun kesäaurinko näyttäytyy! Ah ihana punapigmentti! Mutsilla on pisamat ympäri vuoden. Mullon kylläki vaan näin kesäsin :) Huomaa miten mun oma tukka on päästäny väriä ja pidennykset on ihan eri väriset.

Siitä ja juurikasvusta suivaantuneena otinkin pidennykset sitten pois. Suunnilleen puolet niistä oli vielä semmosia, että voi laittaa takasin päähän. Juurikasvua oli tosiaan 4-5cm että oli melkein pakko ottaa pois ja värjää... mut ei oo nyt rahaa mennä kampaajalle niin joutuu oleen tällä "lyhyellä" tukalla nyt. Joskin tää mun omakin on kyllä nyt ihan kasvanu taas, sais kasvaa vaan nopeemmin...

Tänään Ennu ja sen mutsi tuli pyörähtään tossa Willassa shoppailemassa, niin menin ja joinasin niiden jengiin hetkeks. Oli kyllä ihanaa nähdä yhtä parhaista kavereista pitkästä aikaa... pääsin rageen mun elämän epäkohdista ja päivitteleen kaikkee :D

Kicksistä pienet purkit shampoota kokeiluun. :) 

Ginan alesta (2€) hassut pikkarit, oli pakko ottaa mukaan :'D

Tigeristä kävin taas hakee hiusharjan (2€) kun nekin tuntuu tähän kämppään häviävän... nimim. miljoonan hiusharjan omistaja.

Ja äää rakastuin tähän Bik Bokissa ja sitten ihana Ennu osti tän mulle !!!! Äääääää !!!! My precious <3

Mulla on vähän ikävä Hämeenlinnaa. Saa nähdä josko sinne jossain vaiheessa päätyis takaisin ;) 

Hoolla oli tänään synttäritkin, ostin sille semmoset hauskat viskitaskumatit ja Fingerporin lääkärikirjan. :) Tuntu tykkäävän. Itelle tippuu lähinnä laskuja lahjojen sijaan... todellisuus ei oo kovinkaan kaunista tällee tulottomana ihmisenä. 

Masentaa. Saanko olla peiton alla piilossa seuraavat 2kk? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti