maanantai 15. huhtikuuta 2013

Mitä sä tahdot, voisit kertoo?

...mistä tiedän että kuka on oikea...

Hemu tuli extempore viikonlopuksi tänne! Hain sen perjantaina yöllä asemalta ja lauantaina kierreltiin Willassa ja kaljoitteluksihan se meni sitten siinä... Käytiin kyllä lauantaina Rekan kanssa pitkä lenkki ja Ässäkin pistäyty kylään. Hemu otti musta ja Rekasta ihanan kuvan!


Kerrankin herra kiinnitti muhun huomioo. 
Jätkän haava on myös mennyt tosi hienosti nyt kiinni, tai se isompi ainakin. Pieni on vielä vähän auki (jalassa siis molemmilla puolilla puremat). Ollaan eilen ja tänään käyty Reksun kanssa semmosia lenkkejä, että oon puolet matkasta hölkännyt sen kanssa ja puolet kävellyt. Tuntuu tykkäävän. Vielä kun joskus pystyis heittää jonkun 6-10km sen kanssa juosten niin olis aika passeli. Pitänee yrittää opettaa se pyörän viereen kesällä. 

Niijoo tosiaan pyörittiin sitten Hemun kanssa tossa Hygen keskustassa ja mua pyydettiin naimisiinkin 8D Randomporukkaa taas liikkeellä. Oli kyl aika hauskaa! Kyllä meinaa piristi kun joku lähtee extempore Oulusta Hyvinkäälle mun takia... ah! 

Mulla on synttärit kohta. Tai no kohta ja kohta, mutta siis 10.5. Pyöreitä. Ja piti pitää bileet, mutta näillä näkymin tuskin... ei paljon oo porukka innostunut. No, ryyppään sitten  yksin saatana :D Ens viikonloppuna onkin ihanan Litan synttärit <3 Lita täyttää 5 vee!

Oon innostunut taas käsipainoista, nyt on painoina aluks 3,75kg. Tuntuu ihan tarpeeks sekin, kun ei oo käsissä voimaa ollenkaan :'D Jos jaksais joka päivä tehdä niin kohtahan sitä vois olla vähän voimaakin...

Pitäis käydä työkkärissä ilmoittamassa ittensä työttömäks. En jaksa. 
Haluaisin vaan olla.

4 kommenttia:

 1. Hei mä nostan perse sulana 2kg käsipainoja sillee EI JAKSA SATAN666.

  Ps. Pyöräily koiran kanssa on ihanaa! Paitsi sillon jos koiralla yllättää paskahätä :DD

  VastaaPoista
 2. Nojoo mullo vähä sama fiilis noiden kaa eikä mitää kauheen isoja sarjoja tuu tehtyä :'D En varmaan pysty huomenna nostaa edes maitopurkkii!

  Uskon ja Reksulle tekis niin hyvää ku sais juosta pitkiä matkoja!! Se vaan että ku se ei osaa käyttäytyä ku näkee toisen koiran niin voi jeesus kun se ryntäsee johonkin päin toisen koiran luo niin meitsi ja pyörä tullaan perässä...

  ...hahahhhahaha joo luin ton sun jutun, ei aina järki juokse noilla sunkaan karvalapsilla 8D <3

  VastaaPoista
 3. Tuo koira on niiiiin lutunen :33 Ps. moi

  VastaaPoista
 4. Ohh, missasin kommentin!
  Hahaa, kauhee apina se on :)

  Ps. moi!! =)

  VastaaPoista