torstai 4. huhtikuuta 2013

Jag är förtvivlad över situationen.

Liikuntapäiväkirja valmis... enää rub 5 läpi ja se on sitten siinä... huomenna koe, pikkusen oon paiseissa että pääsenkö sen läpi.

Reksun haava on osittain jo ummessa, mutta yks kohta ei meinaa mennä millään umpeen. Yritin sitoo sitä niin, että ne reunat olis mahdollisimman lähellä toisiaan, niin olis optimaalinen mahis mennä sen umpeen. Tietty se on niin syvä että ei hetkessä meekkään... toinen on vaan niin onneton kun ei saa leikkiä eikä riehua :/ aina vaan tylsää kävelyä! Enkä voi ottaa sitä Saralle mukaan kun mua sattuu sydämeen ku joutuu kieltää sitä sit hösäämästä Neepun kaa :(

Tänään ihanana opintotukipäivänä maksoin vuokran ja laskut ja sen jälkeen suuntasin Mustiin ja Mirriin. Reksu sai Hurtan pinkin kaulapannan! Käytetään tota kuristuspantaa siis kyllä lenkeillä ym, mutta esim ku se on vapaana riehumassa niin on hyvä että sillä on joku sellanen kaulapanta, mikä ei tipu sen kaulasta pois. Kun noi kuristuspannat putoilee aina ja Reka on pari semmosta hukannutkin. Mukaan tarttui myös pinkki flamingolelu, putkiluu ja märkäruokaa.

Toi flamingolelu on semmonen vinkulelu, mistä ihminen ei kuule sitä vinkunaa. Se on niin korkee se ääni että vaan koira kuulee sen. Aika helppo tapa kusettaa ihmisiä, mistäs sen tietää kuuleeko se koira sieltä mitään :D Mutta Reksu on tosta kyllä innoissaan ja painelee sitä "vinkuosuutta". Että vaikka ei oikeesti vinkuiskaan, niin ainakin toinen on onnellinen uudesta lelusta. Yllättäen ostin pinkin;


Nyt pitäis sitten vaan lukea sitä svenskaa vielä vaan että pääsisin läpi siitä kurssista... tein 20 kurssii ihan naurettavan pienessä ajassa ja kyllä vituttaa jos yhden ruotsinkurssin takia valmistun vasta syksyllä.




I'm gonna pick up the pieces, and build a lego house. 
When things go wrong, we can knock it down. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti