maanantai 10. joulukuuta 2012

Tsing

Viikko sitten käytiin tyttöjen kanssa katsomassa Sami Hedbergiä Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Oli kyllä hauska jätkä, pitäis käydä useemminkin tsiigaamassa stand uppia. Keskiviikkona Ässä pääsi ylioppilaaks ja piti torstaina sitten juhlat. Käytiin siellä Hemun kanssa ja perjantaina Ässälle vielä sen muiden kavereiden kaa ja sitten baariin =) 


Oli kivaa!

Lauantaina suuntana oli Tampere, Noran luo pikkujouluilemaan! Istuttiin ekana siinä Noralla ja sitten lähdettiinkin baareilemaan, käytiin eka yhdillä jossain hienostopaikassa ja sen jälkeen Mixeihin joka on Tampereen vissiin ainoa homobaari, kun ei Pinkkiäkään enää ole. Oli ihan hauskaa! Ainakin tosi ihana henkilökunta, baaritiskin takana kaks ihanaa jätkää jotka ei kyllä ollut meitä paljonkaan vanhempia. 
Molempina päivinä tietysti kebabin kautta kotiin - tai siis silloseen yöpaikkaan. :)

Ostin Tampereelta uudet venyt, korvat on tosiaan nyt jo 18mm :o Siihen pitäis jäädä. Huomenna Sara laittaa mulle postiin venyjä jotka yhteistilattiin CF:stä. Jee! En malta odottaa.

Lisäks oon nyt taas kipee, kauhee flunssakuume... Sairaan paskaa.
Nyt on onneks kaikki joululahjat ostettu, paitsi Hoolle pitää vielä keksiä jotakin jostakin... ja eka keksiä rahaa, hieman menny kaikki laskuihin ja lahjoihin, vaikken edes ostanut kalliita lahjoja... ollapa rikas... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti