sunnuntai 30. joulukuuta 2012

sh0p

Joulu oli ja meni. Oltiin iskällä ja sieltä lähdettiin sitten aattona Jyväskylään Hoon tädille. Mukava joulu oli ja ilmeisesti olin kilttikin ollut, kun lahjoja tuli. Kaverit kyllä tuntee mut <3 En jaksa millään alkaa luetteleen kaikkia lahjoja, mutta olen kaikista erityisen kiitollinen!

Tänään olin Helsingissä, Anni ja Sara seurana <3 Shoppailin aikamoisen kasan kaikkea, jouluna kun tuli tuota rahaakin... ja pitäähän sitä välillä itteensä hemmotella! Nyt tulee jumalaton kuvavyöry kaikesta.


Spirit Store, talvitöppöset. Taidan pitää kyllä sisätossuina kun ovat mukavan lämpimät semmoseen touhuun :)

Korkkarit H&M alennuksesta, veikeen väriset

Cyberistä metallinhohtopinkkitekokynnet ja pari kaulakorua

Back Street, 3/4 hihat siis

Back Street

Back Street

White Toner -hiusväriä, Back Street

Mic Macistä pari hauskaa kaulakorua

Lasinalunen Kellopelistä

Ostin muuten tommosen samanlaisen lasinalusen Saralle, kun se on ollu pari päivää ihan möks niin piti yrittää piristää! Back Streetkin on lopettamassa, tai siis ei kokonaan - siirtyvät pelkkään nettikauppaan. Siellä oli noi paidat 3 kahden hinnalla ja hintaa oli tyylii 13€-15€ / kpl niin pakkohan oli ottaa, ku olivat niin vidun hienojakin vielä. 

Lisäks käytiin tyttöjen kanssa Keltaisessa Ruusussa, mutta niitä ostoksia en tohdi tässä julkisessa blogissani esitellä :'D Ihana kauppa kylläkin ja mukava henkilökunta. 

Hoon eräs kaveri tuli eilen tähän meille kyläileen, käytin pojat eilen baarissa. Tänään tuli vielä yks frendi lisää ja heitin pojjaat just baareilemaan ja tulin ite kotio möllöttämään Reksun kanssa. 

Ainiin, pakko kuitenkin esitellä pari joululahjaa. Ihana Sara <3 oli ostanut mulle _kahdet_ Iron Fistit! Se muija hemmottelee mut ihan pilalle, joudun kohta menee sen kaa naimisiin ku se on niin ihana ;o


Nää on niin mun näköset <3

Nyt vois vaikka pelailla Skyrimiä ja alkaa odottelee, että koska äijät tahtoo kotiin baarista. Tai siis koska ne heitetään pihalle... :'D Loppuun kuitenkin naamapäivitys ja hieno biisi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti