sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Livin' my life.

Huomenna alkaa toinen viikko uudessa koulussa!

Eka viikko meni ihan ok, olin tiistaina pois kun oli migreeni... jännitti liikaa. Koulu vaikuttaa ihan oklta, tosin kukaan ei puhu mulle ja jos yritän puhua niille niin ne just ja just viitsii vastata :D Poikkeuksena eräs S, joka on erittäin mukava ja jonka kanssa olisi mukava viettää enemmänkin aikaa :) Toisaalta musta on erittäin kivaa, että kukaan ei tiedä musta mitään ja saan olla ihan rauhassa. Ei tartte olla mitään, paitsi itsensä.

Kilpirauhaskokeiden tulokset tuli perjantaina, näyttää vahvasti siltä, että on tulossa vajaatoiminta. Huoh. Joulukuussa vielä uudestaan verikokeisiin vaihteeksi ja sitten saan tuomion, että pitääkö vetää nappia naamariin loppuelämä. Aika vitusta etten sanois. Mutta toisaalta, jos tää väsymys johtuu siitä, niin on ihan jees saaha lääkkeet.

Kävin Hyvinkään Anttilassa kun ei oo Anttilaan päässy pitkään aikaan ku HML lähti meneen se. Ostin NCIS 6 & 7 tuottikset ku oli tarjouksessa <3 Love them. Kasikin on ilmestyny ja pitäis ostaa se, mut ei oo massia pitkään aikaan sellasiin. I <3 NCIS.

On pikkusen stressaavaa muuten asua yksiössä miehen kanssa. Lisäks täällä ei oo tyylii mitää mun tavaroita etc. Ei oikein tunnu kodilta tämä... saataispa kämppä nopeesti !!!

Haluaisin niin tehdä taas jonkun teemapostauksen, mutta koska kukaan ei ikinä vastaa näihin mun kyseilyihin, että mistä tekisin, niin en saatana sitten tee. Hähää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti