sunnuntai 9. lokakuuta 2011

I'm scared

Pikkusen on nyt isoja muutoksia tämän naisen elämässä !!!

Koska en pysty olemaan koulussa jossa aloitin lukion sisäilmaongelmien vuoksi, menee tämä nainen huomenna ihan uuteen kouluun toiselle paikkakunnalle. Ja aika helvetin paljon isompaan kouluun. Pelottaa!
Tämä tuo mukanaan sen, että on muutto toiselle paikkakunnalle, josta en oikeastaan tunne kuin muutaman ihmisen. Muutamme siis yhteen mieheni kanssa ja ainoat joita paikkakunnalta tunnen, ovat mieheni sukulaiset + ihan 2-4 hänen kaveriaan.

Uuteen kouluun meneminen pelottaa, mietin koko ajan, että mitä jos en saa kavereita? Mitä jos kukaan ei tykkää musta? Tai mitä jos opettajat on huonoja tai en muuten vain opi mitään? Mitä jos en siltikään pääse aamuisin ylös sängystä? Paikkakunta pelottaa myös, entinen tuntuu isommalta ja siellä on sentään melkein kaikki ystävistä.

Huomenna pitäisi soitella kaikki kelat ja vakkarit läpi. Ja irtisanoa oma asunto. Ollaan miehen kanssa siivottu tätä sen yksiötä tää päivä, koska roudaan kamojani tänne. Asun täällä sen aikaa, että saahaan kaksio kaupungilta. Ah. Kannattaa muuten pyyhkiä pölyjä + imuroida jos on astma + paha pölyallergia. Suosittelen.

Olin eilen studiolla kuvaamassa hyvän ystäväni Heidin bändiä :) Halusivat promokuvia bändistä. Heidi <3
Kuvat on upeita.

Nyt taitaa tämä nainen jatkaa siivousurakkaa ja jos musta ei kuulu, olen tukehtunut pölyyn ;D

2 kommenttia: