perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ohi on (taas hetkeksi)!

Huh, ohi on taas hetkeksi! Seuraavat 2,5kk voikin sitten nukkua, kun ei ole rahaa ruokaan eikä mihinkään muuhunkaan... Huomenna on vielä kevätjuhla, ei kiinnosta yhtään, mutta kaippa se on sinne raahauduttava. Oli vittumaista tänäkin aamuna polkea kouluun: 38 kuumetta ja silloilla meinas tuuli heittää fillarin kumoon.

Sain matikan 3 kurssista 9. Whii!

Hain ajokortinkin tänään vielä sitten katsastuskonttorilta, siitä tuli semmonen n. 8km lenkki. Ei taida muuta jaksaa tänään tehdä. Alkossa tietysti piti asioida, mutta se nyt ei paljon vaatinut kun se on tossa vieressä.

Uimahallikin menee kiinni sunnuntaina kesäksi. Vituttaa. Mitä mä sitten teen? Kesän oon melkein kokonaan rakkaan luona ja sen pyörä on niin saatanasta ettei sillä pysty matkaa ajaan. Ei kiihdy edes alamäkeen tarpeeks... -.- Oman kuskaaminen maksaa niin vitusti... Huoh.

Pitäis pestä vielä 3 koneellista pyykkiä. AAARRR.

Oon alottanut syömään 3krt päivässä ja yritän välttää hiilareita, mutta kyllähän niitäkin tulee syötyä. Paino on kuitenkin lähtenyt taas vihdoin laskuun, vaikka ei se vielä ole edes sitä mitä se oli ennen lääkkeiden alotusta... Paskat lääkkeet, en enää ikinä syö sellasta paskaa !!!!!!!!

Oon aika ylpeä itsestäni, kun jaksoin vuoden olla koulussa.
Kesä on tarpeen.

Sinun rakkautesi pelastaa minut
ja tuo takaisin unelmani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti