maanantai 11. huhtikuuta 2011

Musakuuntelupostaus!

Jaana tahtoo tietää minkälaista musiikkia kuuntelen. No. Se onkin vaikea juttu se, koska meigään uppoo aika paljon kaikenlaista! Muutamia kestosuosikkejani ovat tietenkin Iron Maiden, Dingo, Megadeth... Sitten uudempina tuttavuuksina mainittakoon mm. Tegan and Sara, Maija Vilkkumaa (ennen en voinut sietää naisartisteja, nyt ne uppoo kyllä), Rihanna, P!nk, Aste...

Esimerkiksi Asteen "Päästä mut pois" on sellanen biisi, mitä kuuntelen treenatessa. Se tuo uutta puhtia ja saa mut yrittämään enemmän.

Iron Maidenin keikalla olin ekaa kertaa ollessani 10, siitä lähtien oon aina käynyt kun ne on ollu Suomessa (kiitos äiti <3). Dingo on ensimmäinen bändi mitä "fanitin" ja se on pysynyt suosikeissa, ei siis missään nimessä Dingo nykyään vaan se 80-luvun meininki.

Pink on helvetin kovanoloinen muija ja saa mut ajattelemaan, että mustakin on johonkin. Tykkään myös ruotsalaisesta popparista Robynista.

Tykkään myös vähän sellasesta irkkumusasta kuten The Pogues, Flogging Molly ja Drophick Murphys. Vielä kun tuo mies kuuntelee etenkin kahta viimeistä niin tulee vielä useemmin kuunneltua.

Jonkunnäköstä punkkiakin soittolistassa kulkee aina, tyyliin Sex Pistols, Lama, Aivolävistys, Yleislakko, The Clash, Pelle Miljoona...

Eppu Normaali on myös kulkenut mukana pitkän aikaa iskän ansiosta. Popeda on myös jees, samoin Juliet Jonesin Sydän.

On muuten vaikeaa listata yhtäkkiä lempibändejänsä, koska kuuntelen niin paljon erilaista musiikkia! Mutta tuossa oli nyt muutamia esimerkkejä... :)

1 kommentti:

  1. Jeeps on iha sika vaikee listata lempibändejä=D Mä kans kuuntelen nii sekalaist musaa et vaikee sanoo oikee mitä kuuntelen :d

    VastaaPoista