torstai 7. huhtikuuta 2011

Kuulumisia

Tuntuu, että kirjotan tätä blogia ihan turhaan, kun kukaan ei ikinä kommentoi tai ihmettele mihin oon hävinnyt kun en päivitä. Mutta toisaalta, eihän blogin pitäminen toisten ihmisten takia ole järkevää! Kirjoittaminen on kivaa ja saan tällä tavalla ainakin jotenkin järjesteltyä omiakin ajatuksiani.

Äikäntunnilla oli kielenhuollonkoe joka ei mennyt kovin hyvin, ja heti perään kuva-analyysi. Kirjoitin sen kuvasta jossa oli kaksi keski-ikäistä miestä vessassa TPS-paidat päällä korkkaamassa shampanjaa. Piti miettiä, millaisen kuvan kuva antaa suomalaisesta miehestä... :) Huomenna on vika koe, matikka! Vähän jännää ja oon vielä kuumeessakin, vitun homekoulut saatana....... mutta huomenna on myös historian palautus, pikkusen jännittää!! :) 

Tänään tehtiin näyttelykuvat valmiiksi Mikon kanssa (suuri kiitos :)) ja ne pitäisi lähettää sinne painofirmaan nyt viikonlopun aikana. 

Huomenna pitäisi mennä Tampereelle, Tampereen Back Street muuten lopettaa, apua!!! :o Onneksi siellä on vielä Nitro-Babe :) Kuume vaan nousee, kurkkukin on kipeä.. inhottavaa. Lopetin ne paskalääkkeet, jos haluan lihoa 7kg kahdessa viikossa niin ostan vitusti karkkia, mutta muuten ei kiitos! Ja nyt on paljon rauhallisempi mielikin.

Ajattelin, jos pystyisin käymään joka sunnuntai ja keskiviikko lenkillä. Joku 30 - 50min kerralla ois ihan jees alku jo! Ja painoja pitäis nostella väh. joka toinen päivä. Tahdon haban!

Kävin tänään ARX:lla tosiaan kun tehtiin niitä kuvia, siellä hyvin hämmästynyt pieni sivaripoju ei ollut ollenkaan tietoinen, että joutuu lähtemään mun kanssa Poriin, näyttelyavajaisiin. No, nytpä tietää kun menin vaan että "moro, enna, sä lähet kuulemma mun kaa Poriin." Hämmennys oli suuri pienellä... Hahah =) Pitäis muutenki päästä tutustuu noihi uusiin ARX:n sivareihin ku tunnen sielt yleensä melkein kaikki! 

Kävin ostamassa keskustasta kirjoja ensjaksoa varten joka alkaa maanantaina. Menin ilman sateenvarjoa, vaikka tiesin, että sataa. Sade kasvoilla tuntu pelastukselta. 

Tahtoo kesän.

4 kommenttia:

 1. Aai sä lopetit ne pillerit, mut varmaan hyvä juttu! ;o kaiken kannalta.
  ja ja öö niin et tahtoo kans kesän, masentaa ku nytkin sataa lunta.. :D

  VastaaPoista
 2. aaaaaaapua mä en ees haluu saada hissankoetta takas :D:D: mut mul sama, et kirjotan blogii, mut kukaa ei koskaa kommentoi ja lukijoitki 4... tosin kirjotan sitä lähinnä vaa omaks iloks

  VastaaPoista
 3. Joo nyt jo lähteny 2kg pois... huoh. :)
  Mä olisin halunnu ku tahdon tietää mitä sain, mut ei sit saatu !!!

  Minä luen!

  VastaaPoista
 4. nii no muaki ketutti vähä ku joutuuki oottaa johki maanantaihi et saa sen takas... en usko et se meni hyvin mut toisaalt silti haluun tietää mitä siit tuli |:

  VastaaPoista