maanantai 7. huhtikuuta 2014

Hennapää

Dodiiih.
Ostin Reksulle yks päivä tämmösen lelun, eli idea on että namit sisälle ja sen pitää saaha ne pois sieltä. Reka rakastaa tälläsiä "ruokaleluja" ja tästä pitää tosi paljon. Aika useesti se vaan on jossain telkkatason tai sohvan alla, ja sitten tulee anova katse että "äiti autaaaaaa" :D ja koko ajan saa olla onkimassa sitä pois. Mutta hauskaa viihdettä sille edes hetkeksi.

Musti & Mirri -nettisivu kirjoittaa lelusta seuraavasti: "Nina Ottosson DogPyramid -aktivointilelu haastaa koirasi monipuoliseen aivojumppaan. Ylöspäin kapenevan älypelin sisälle piilotetaan makupaloja, jotka koiran tulisi löytää lelua pyörittelemällä ja työntämällä. Pohjassa oleva paino lisää haastavuutta, sillä lelu on vaikeampi kaataa ja se nousee takaisin pystyyn, kun koira päästää siitä irti. Kovamuovista valmistettu lelu on helppo pitää puhtaana."

Kuva pöllitty M&M -nettisivuilta.

Reksun pyramidi on normaalistikin tämä pinkki :) 

Mun piti pitää lauantaina pienet kemut, mutta vaihteeksi mun kaverit feidas. Ihan vitun rasittavaa. "Emmä nyt tällä kertaa tuu" vaik on luvattu tulla. Vittu hv. Oon loukkaantunut. Ihana Enni tuli kuitenkin päivällä tekemään pizzaa mun kaa mun luo (okei Enni teki mä söin). Tuli ihan sairaan hyvää!!!

Illemmalla Jasse sentään tuli juomaan viinaa mun kaa, ja saatiinhan siitä sitten pieni seuruekin aikaseksi. Messissä oli mun ja Jassen lisäksi herrat E, M ja T. Olipa rentouttavaa juoda miesporukassa. Keskityttiin olennaiseen eli viinaa, eikä turhaan draamaan 8D Oli ihan törkeen kivaa poikien kanssa. Ei varmaan kuulunu melu kun ihan joka ikiseen taloon 3 kilsan säteellä... mutta kerrankos sitä. Ja Rekakin käyttäytyi oikein mallikkaasti!

Eksyttiin baariinkin ja toimin taas terapeuttina, oliskohan psykologia sittenkin mun ala... Rakastan teitä jätkät, piristitte ihan huimasti. Olin 2h pois himasta ja lähdin aikasin kotiin, ettei Reka joudu olemaan kauhean kauaa yksin. Se perkele oli murtautunu sillä välin parvekeelle ja tapitti siellä kun ajoin taksilla tohon pihaan :'D Voi pientä. Kyllä taas riemu repes, kun mamma tuli kotiin :'D Toinen kävi tyytyväisenä jalkoihin nukkumaan <3 


Oon katsonut tota Suomen Suurinta Pudottajaa ja on ihan huikeeta kuinka paljon ne on jo ensimmäisen viikon aikana pudottaneet. Ekan viikon jälkeen putosi violetti tiimi, Monica ja Merja. Olin vähän down kun ajattelin kuinka paljon etenkin Monica halus sitä, mutta sitten katoin netistä pudonneen parin haastattelun ja jumalauta muijat on tehny himassa kovaa duunia!!! Ihan uskomaton muutos. Loistava himatsemppi.

Aasinsillalla omaan laihdutukseen, oon nyt kolme viikkoa käynyt juoksemassa 4-5krt viikossa, ja ihmetellyt kun paino ei oo pudonnut. No, tänään juttelin terveydenhoitajan kanssa ja mun kilppariarvot on edelleen vähä päin vittua, eli lisää tyroksiinia vaan naamaan... mutta se selittää. Nyt vaan tsempillä juoksemaan silti, ei se huonoa voi tehdä ;) 

Yritän myös juoda ihan törkeesti vettä, tuottaa vaan kauheeta duunia 3l päivässä. Huh. 

Käytiin Reksun kanssa kävellen postissa tänään, olisko matkaa joku 1,5km suunta. Satoi vettä, niin Reksulla oli kanssa sadetakki päällä, kehuivat mun pientä mussukkaa postissa <3 Haettiin mun Ruohonjuuren postipaketti.

"äitiii... sataa... lopeta se kuvien ottaminen... mennään sisälle... äitii..."

Ja paketista löytyi hennaväriä (niinku pitikin)! 
Ajattelin alkaa värjään mun tukkaa ruskeaksi hennalla. Ei varmaan tarvii kauheesti perustella, henna vs. markettivärit + mun huonokuntonen päästä putoava tukka :D 
Otin nyt ekaan kokeiluun tän kastanjan, ei varmaan tee hirveesti mun tukalle mitään ku tukka on jo nyt punaruskea. Seuraavaksi kokeilen sitä mahonkia. :) ^ Seksikkäämpää saa hakea!!! Hennat siis nyt päässä, kerron ens postauksella huomioni. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti