keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Aamuisin

Kauhee tauko ollu taas postauksissa! Mutta eipä tässä mitään ihmeellistä, oon vaihteeks taas blondi ja mietin josko pitäis heittää vähän kuiturastoja päähän piristykseks :) Kävin ottaa uuden tatskan! Isi -tekstillä varustettu old school tyylinen härpäke, yritän ottaa hyvän kuvan tässä jossakin välissä... :)

Abiristeily oli ja meni, ei taida olla musta mitään kovin edustavia kuvia siltä reissulta... oli ihan sairaan kivaa. Vaikka torstaina olikin hirvee paniikki kun passi oli hukassa, mutta sepä löytyi sitten bemarista! Hytin jaoin ihanien Jennin ja Reetan kanssa, loppujen lopuksi siellä oli sitten Vilma ja Nellakin ja itse en edes nukkunut kyseisessä hytissä.
Hämeenlinnan lukiot oli meinaa samalla risteilyllä meidän kanssa ja näki vanhoja kavereita siinä samalla. Oli ihanaa nähdä Pessiä ja Juusoa, on ollut ikävä <3 Olette rakkaita!

Kirjotuksetkin alko taas, perinteisesti äikän tekstitaidolla. En osaa sanoa yhtään, että miten meni... vähän jännittää se äikän arvosana. Ja jännittää muutenkin se koko valmistuminen, muut on jo out mutta mulla jatkuu... kursseja puuttuu vielä niin pakko vääntää. Ihan kamalaa ja oon niin katkera siitä, etten jaksa normaalia elämää ja sen takia saan lisästressiä. Perkeleen masennus.

On kyllä nyt ollut jo hieman parempiakin päiviä, mulla on ollut jopa kivaa ja omaa elämää :) Mun kaverit on ihania ja oon oikeestaan ihan hauska itekin :'D 

Kotona tosin on ollut vähän ikävää, kun toinenkin osapuoli taitaa nyt sitten olla masentunut aika pahasti... yritän kovasti tukea ja auttaa hakemaan apua, mutta jos toinen ei apua tahdo niin on kovin vaikea aikuista ihmistä pakottaa. Itse en kuitenkaan vielä henkisesti jaksa toista ihmistä kokonaan kantaa mukanani, joten jotain tähän olis tehtävä.. mulla loppuu keinot.

Ressaa kun pitäis selvitä miljoonasta kurssista, yokirjotuksista, pääsykokeista ja kesätyön hakemisesta samaan aikaan... rahaa on kun roskaa eli ei. 

Nyt oon tässä Saralla ja pidetään Saran ja Hapan kanssa kommuunia yllä. Käytiin just tossa luonnontieteen museossa ja sen jälkeen syömässä... :) Dudet lähti salille ja ite jäin tähän dataamaan, koska olen köyhä. Museokin kehtas maksaa 10 euroa! Jumalauta... ja sitten ihmetellään miksei nuoret käy museoissa? Sillee, mulla on 4 euroo loppukuuks nyt kun menin tonne mukaan. Huh huh. Sietäis olla opiskelijoille ilmasia tommoset jutut!


Laita riippukeinu kiinni keväällä
pidä jemmarahaa pankkitilillä
seiso väkevästi sänkys edessä
aamuisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti