sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Koiriakoiriakoiria

Torstaina kävin Saraa ja koiria moikkaamassa Reksun kanssa. Nepa on siis Reksun faija ja Remppa on Remppa-setä, vaikkei oo mitään sukua tolle neekerille.

Reka & Neepukka

Remppa & Reksu

Neepu & Reksu

Neepu & Reksu

Käytiin siinä sitten vielä illalla Ullalla, jolla on Rekan veli! Turo oli aivan ihana ja ihan samannäkönen ku Reka. Ja vaikka oli sen reviiri niin Reksu yritti sille räyhätä koko ajan. Mutta kyllä ne sitten pienen rähinän jälkeen vetivät samaa köyttä, niinkuin veljien kuuluukin ;)

Turo & Reka

Takana tosiaan ENA ja ET yo ja alustavat tuloksetkin jännittää niin perkeleesti... ensviikolla pitäis siis niiden tulla. Ja koeviikko. Wihii...

Eilen tulikin sitten käytyä Saran mutsilla, jolla oli tuparit. Meno oli mitä parhainta, nelikymppisiä muijia pienessä hiprakassa => jutut oli sen mukasia. En muista koska olisin niin pienessä ajassa nauranut niin paljon. Ihanaa piristystä <3

Saran kanssa sitten vielä ajeltiin ja heitettiin Johku kotiin (jolla on muuten Reksun puoliveli). Ja Sara heitti mut tänne Hygeen takas. :) Jee. Onnistunut lauantai.

En olis ikinä uskonut, jos joku olis sanonut mulle, että vietän 1,5h ulkona sunnuntaina sateessa ja tuulessa.. mutta niin sitä vaan on tänäänkin oltu. En tiiä kumpi on enempi ollu märkä, minä vai Reka :D Mutta ompahan koiraa liikutettu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti