sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Aurinkoista sunnuntaita

Koomaan.

Oon hengannut paljon Tattoomaman luona ja leikkinyt Lucan kanssa. Hurmaava pieni mies. Oltiin kaksin tarhan pihallakin leikkimässä lauantaina, kun Mamalla oli asiakas =)


Tuo pikkujäbä on niin ihana päivänsäde (kunnes alkaa väsyttää tai on nälkä). Huippua seuraa.

Tänään suuntasin Helsinkiin, istuskeltii Annin kaa kalliolla ja käveltii pikku lenkki, otettiin toisistamme kuvia ja lopuks tietty Heseen läskeileen.... noo laihis alkaa torstaina kun syksyn kirjotukset on mun osalta ohi.
En saanu jalkaa niskan taakse >:(

Anni ja sen KISSAPUSSIII !!!!! Miauh.

Tuo mun vihreä paita on oikeasti muuten mekko, mutta koska jenkkakahvat... niin käytän sitä tässä toppina, laihtumista odottaessa. Toppi on ostettu Ideaparkin Europehousesta, siellä oli myös keltaisia ja pinkkejä... tahdon nekin !!! Rakastan neonvärejä <3

Ja ei, mun tukka ei oo noin pitkä. Lämäsin päähän ikivanhat klipsit, kivaa vaihtelua. Haluun jossain vaiheessa kun oma tukka kasvaa, niin laittaa semmoset mikrorengaspidennykset. Ei kuulemma vahingoita omaa hiusta ja sillee. No, ehkä yojuhliin sitten :) 

Joku saattoikin huomata bannerin vaihtuneen, vaihtelu virkistää!

Huomenna tosiaan siis ENA yokoe ja keskiviikkona ET. ENA kuuntelu meni kai ihan OK tasoa, mun normitasoa kuitenkin paljon huonommin mistä jäi paska fiilis... huominen pelottaa, en oo kieliopin ystävä. Ostin tänään eväitä, eli huomenna kirjotuksissa mussutan: kuivattuja ananaspaloja, kuivattuja kiiwipaloja, Tempo ruisvälipalasnackseja, suklaamanteleita, meetvurstiruisleipää, kokista ja vettä... josko sitä sais jonkinnäköstä faktaa tiskiin. Eväät on ainakin hyvät.

Stressaa.

Loppuun vielä pari itte nappaamaa kuvaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti