sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Haluan taas oman itseni takaisin

Perjantaina oltiin salilla Adinan ja Saran kanssa. Uimahallin vaaka oli ihan sekasin, eka näytti melkein oikeeta lukemaa ja sitten treenin jälkeen 6kg vähemmän 8D Aika kova treeni sanoisin! ;D Huomiselle tarttis keksii kans joku uiminen / salihomma, muuten ei tuu mitään. Pakko laihtua. Haluaisin kokeilla kuntotanssitunteja myös, mutta ei zumbaa vaan jotain muuta!

Toivottavasti lumet sulaa nopeesti, että pääsee pyöräileen. Ihan senkin kannalta, että ei tartte ostaa enää bussikorttia ku voi huitasta fillarilla kaikki alle 20km matkat. =)

Haluaisin hirveesti et ois kesä. Haluaisin tehdä mun tukalle kaikkee, ostaa uusia vaatteita... Ja synttäritki ois lähempänä! Ja vois just pyöräillä joka pv jotain matkaa, jos vaikka joskus sitten häviäis toi maha...

En yhtään ymmärrä mitä laittaisin päälle Nooran ja Jonin häihin. Ne on kyllä vasta elokuussa, mutta musta vissiin tulee morsiusneito. Ja Noora laittaa korsetin, niin tietenkään sitä ei voi muut laittaa. Mutta mä näytän kaikissa mekoissa raskaanaolevalta. Eilenkin Seppälässä olis ollut ihana kesämekko, olisin todella halunnut sen -- mutta ei, maha esti.

Kulta osti meikkejä mulle kun mun on loppu. Jee.

Tarttisin vaa'an, että voisin kytätä oikeesti paljonko painan. Miksei vois olla joku 1800 -luku, jolloin "reheviä" naisia ihannoitiin?!

Ei ollut tässäkään postauksessa järkeä. Thank you, come again!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti