lauantai 26. tammikuuta 2013

Long time no ocean

Herranjumala etten oo kirjoittanut pitkään aikaan. No, ei tässä ole kyllä mitään ihmeellistä tapahtunutkaan. Rekan kanssa on perseilty ihan normaalisti ja yritän rämpiä koulua läpi. Ehkä mä vielä joskus valmistun... ahdistaa aivan törkeänä koko homma, mutta yritän... Asiaa ei auta se, että jotkut lähimmäiset ei osaa suhtautua masennukseen sairautena niin kuin toivoisin, vaan ovat ennemminkin tätä "ota itseäsi niskasta kiinni" -tyyppiä. Voi moro.

Ehkä suurin muutos mitä on nyt kolmessa viikossa tapahtunut on se, että yllätys yllätys meitsi värjäs tukkaa! 
Ja viikon värivalinta on:Kyllä! Violetti! Oujeah!

Annoin Saralle parit kuteet ja sain iteki siltä yhden ihanan neonvihreen hameen ja aivan upean mahtavan tommosen collegetakin mitä oon kuolannut siltä jo miljoona vuotta. Ja nyt se sano ettei ite käytä sitä ja anto sen mulle. <3 I'm in lööv! Molempiin, takkiin ja naiseen.


Tänään kävin Saran ja Juuson kanssa tossa Willassa pyörimässä. Sara on meillä viettämässä aikaa, datataan ja pelataan Skyrimiä. Normi päivä! Ostin yhden blingbling -mekon H&M:stä, laitan sen abiristeilylle... ah niin, abiristely. Sekin on kohta.

Lisäks mukaan tarttui makkaraa Reksulle, purkki venytyskoruille... ihanat vihreet stringit ja öö? Ei kai sitten muuta! Paitsi safkaa tietty. Nom.

Juuso tuli sitten vielä kanssa meille, Hoo lähti viettämään iltaa kavereidensa kanssa. Käytettiin koiria juoksemassa lentokentällä ym. :) Ihanaa olla ystävien kanssa! 

2 kommenttia:

  1. Hei mikä päivä ja mikä laiva meette risteileen? Täytyyhän Leivoslikkojen laivalla tavata jos samalle laivalle mennään :D!

    VastaaPoista