sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Hey ho'

Kävin perjantaina Annia auttamassa sen uuden kämpän siivoomisessa. Käytiin siinä sitten parissa kaupassa ja Ikeassakin... Ikeasta ostin meille yöpöydät. Saippuakaupasta ihanan saippuan.

Tuoksuu sitruunalta.

Syötiin Annilla Annin ja Nikon kanssa ranskiksii + lihapullia + nakkeja, mut Annilla ei ollu lautasia vielä siellä niin joutu hieman soveltamaan... 

Iloinen piknik -hyypiö.

Lauantaina siivosin koko kämppää, pesin 3 koneellista pyykkiä, 4 altaallista tiskiä, imuroin, siivosin keittiön... keitin Hoolle aamukahvit siinä välissä. Illemmalla vaihdoin lakanat ja petsasin pari hyllyä. =)

Hylly ennen petsiä.

Petsin jälkeen.

Ja seinässä tavaroineen =)

Tänään käytiin Hoon kanssa tuolla Willassa, osti mulle uudet rintsikat jee. En olis kuvitellut käyttäväni valkoista, mutta näissä on muuten niin kiva kuosi ja ovat hyvin istuvat. Pientä järkytystä siinä kyllä koki kun on 2 kuppikokoa isommat kun mitä on tottunut ostamaan... 


Oon tässä pikkuhiljaa pakkaillut Dublinin reissua varten. Lähdetään ke-to yönä siis sinne päin Hoon kanssa, Reka menee hoitoon Saralle. Joskus tein muuten tämmösen taulun ja nyt se on seinällä kun sain aikaseks laittaa.


Eipä tässä kai muuta.
Paitsi pienen pieni koirakerä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti