perjantai 17. elokuuta 2012

*****

En ookkaan jaksanut päivitellä hetkeen. 
No mutta, takana tyttöjen ilta Ässän luona - juhlittiin Hemun uutta koulupaikkaa. Tein sille taulun missä on meistä kaikista yhteiskuvia. Hemu muutti siis sen verran kauas, ettei nähdä usein... Lisäksi Hoon serkun häät viime viikonloppuna, toimin valokuvaajana ja hyvin meni :)

Rekan kanssa sujuu loistavasti. Tottelee tosi hyvin ja on ulkona vapaana lenkkejä. Reksu <3

Tein tänään hyvää kananuudelikeittoa ja jälkkäriks ananasappelsiiniomenavesimelonismoothieta. Oli hyvää! Ollaan Hoon kanssa vaan möllötetty himassa. Huomenna olis tarkoitus mennä Hämeenlinnaan keskiaikamarkkinoille.

Mulla oli tänään mun vanhat klipsipidennykset päässä vaihteeks, mulla ku on toi toinen puoli siiliä päästä niin oli vähän toispuoleista. Enkä jaksanu asetella niitä niin hyvin ettei näkyis, kun aika lyhyt tukka, niin vedin vaan lätsän päähän. :D
Pari ihmistä on taas näyttäny oikean puolensa, hyvin selväks tuli taas että kaikki täysikäiset ei oo aikuisia. Noloa käytöstä, onneksi mun ei tarvitse enää ikinä osallistua kyseisten ihmisten elämään.

Mietin ihan sairaasti mun yojuhlia - mekkoo ja tukkaa. Haluaisin niin todella pitkän tukan ja sit sen vois kihartaa korkkiruuveille. Kasvatus alkakoon ja sitten pitää säästää pidennyksiin jos ei muuten!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti