sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kumman kaa oisit mieluummin?

Perjantaina oli Apparan auringonotto Hemun kanssa, shoppailtiin bikinit Hemulle ym.. sitten tultiin tänne Hygeen, frisbeegolffia ja siiderinkittausta. Baariin. Kebabille. Kotiin.

Lauantaina lähdettiin manseen. Mä olin menossa Noralle, mut shoppailtiin Hemun kaa hetken aikaa siellä ja Norakin liitty seuraan jossain kohti. Annoin Noralle myös sen synttärilahjan, ostin sille magneetin, lasinalusia, pinkin ankan ja violetin pääkallomukin. Jee, synttärit on kivoja! Itselleni en ostanut viikonlopun aikana kuin shortsit ja lippiksen, ja lippiskin jäi manseen :D + tietysti ruokaa + juomaa.

Noran uus kissa on ihana <3 Otto <3 Otto on kolme kuukautta (ellen kuseta hirveesti? ;D)Noran kanssa pelattiin sitten Kumman kaa -juomapeliä... Katottiin 16 jaksoo ja sitten yhdille vielä O'Harasiin =)
Nora ja Otto :)

Himaan tullessa juttelin junassa jonkun naisen kanssa, sillä oli koira mukana ja oli tosi kiva junamatka sen kanssa. Vieressä istu myös joku jätkä mikä oli menossa pelaa Ranskaan lentopalloo. Ja VR perinteisesti myöhässä....

Nyt koira vaatii päästä ulos, parempi vissiin viedä ;D

1 kommentti: